Lyžařský kurz „Medvědova lyžařská akademie“

Od pondělí 27. 2. 2023 SE USKUTEČNÍ lyžařský kurz MEDVĚDOVA LYŽAŘSKÁ AKADEMIE

Podrobné informace jste obdrželi 14. 2. 2023 e-mailem.

V týdnu od 27. 2. – 3. 3. 2023 bude vyučování končit v 11:30 hodin (4 vyučovací hodiny). Děti celý týden nebudou dostávat domácí úkoly, učení si nechají ve škole, proto si v pondělí do tašky dejte všechny učebnice (i angličtinu, vlastivědu a přírodovědu).Přednostně na oběd půjdou děti, které se účastní lyžařského kurzu, teprve pak se naobědvají ostatní. Provoz školní družiny zůstává bez omezení.

Děti odjíždí na hory již v oblečení, ve kterém budou lyžovat. V malém batůžku mají svačinu, rukavice, kuklu či slabou čepičku pod helmu.

Odjezd od školy je ve 12:10 hodin. Autobus bude zajíždět do Nahořan, Velkého Třebešova a Velké Jesenice. Děti, které nesnáší jízdu autobusem, by měly mít potřebné léky.

Každý den děti absolvují 2 vyučovací hodiny (2x50min).

Přibližný čas odjezdu ze Sedloňova je po odpolední výuce – cca v 16:00 hodin. (V pondělí se může návrat o něco prodloužit, protože se v areálu půjčuje vybavení dětem, jejichž rodiče to uvedli do přihlášky. Může se tedy s výukou začít o něco déle a déle se skončí.)

Děti bude doprovázet 1 pedagogický dozor.

Pokud by Vaše dítko onemocnělo, sdělte to prosím na tento mail: info@snowbear.cz  nebo SMS na: 603 995 106 a dále pokračujte dle instrukcí v příloze tohoto mailu.

Bookmark the permalink.