Medvědova lyžařská akademie

Lyžařský výcvik 12. – 16. 2. 2018   (informace školy)

Dopoledne probíhá výuka podle rozvrhu. Nebude tělocvik, místo něj se budou učit jiné předměty. Pátá hodina bude zkrácena. Odpolední vyučování odpadá. Odpadají i všechny kroužky. Provoz školní družiny je do 15 hodin.

Odjezd na lyžování je v 12.50 hodin od školy.

S sebou: oblečení, rukavice, kuklu nebo slabou čepici pod přilbu, do batůžku svačinu. Teplý čaj je zajištěn v areálu.

Lyžuje se od 14 do 16 hodin.

Návrat kolem 17 hodiny. (upřesní se po prvním dnu)

Další propozice jste obdrželi e-mailem od společnosti Snowbear.

                                                                                                                             

Medvědova lyžařská akademie

MŠ Slavoňov, Nahořany, Černčice

ZŠ Velký Třebešov, Nahořany, Černčice

12/2 – 16/2/2018

 

Dopolední odjezdy od MŠ:

Nahořany – 7,00 Černčice –  7,15 Slavoňov –  7,40

Odpolední odjezdy od ZŠ:

Velký Třebešov – 12,15 Nahořany – 12,35 Černčice  – 12,50

V pondělí se může návrat na oběd (11,15-12,00 návrat dětí do MŠ) o něco prodloužit. V pondělí ráno se v areálu půjčuje vybavení dětem, jejichž rodiče to uvedli do přihlášky. Může se tedy s výukou začít o něco déle a déle se skončí. A může nastat i zpoždění při nakládce (první den se odváží vlastní lyže dětí do areálu a pak už tam celý týden zůstávají). Vše bude obsluhovat jeden autobus, proto prosíme předem o Vaši trpělivost.

Prosíme rodiče dětí, kteří mají vlastní vybavení, aby vše dětem podepsali. Ideální je na papírek napsat jméno a přelepit izolepou nebo popsat lihovým fixem (kdo má vybavení z naší půjčovny na celou sezónu, prosím pak popisky odstranit).

Vybavení bude zůstávat ve ski areálu a lyžařské boty se budou nechávat vysušovat na sušáku. Vlastní lyžařské boty a helmy zabalte do tašek (označených jménem), které se naloží do zavazadlového prostoru autobusu. Připravte, prosím, děti na to, že vybavení v areálu zůstává, ale v pátek po závěrečných závodech si děti své vlastní lyže odvezou domů.

Děti odjíždí již v oblečení, ve kterém budou lyžovat, na hlavu jim již dejte kukly či slabé čepičky, na které jim dáme helmy, lyžařské rukavice v kapsách bundy či na rukách.

Do malého batůžku náhradní spodní prádlo, kdyby se stala nehoda.

Teplý čaj je zjištěn v areálu. V batůžku děti mohou mít malou svačinku a pití v plastové uzavíratelné lahvičce. MŠ Černčice a MŠ Nahořany vezou společnou svačinku pro všechny děti.

V návaznosti na sněhové podmínky bude rozhodnuto teprve během víkendu, do kterého z areálů, ve kterém zajišťujeme výuku (Ski areál Sedloňov nebo Ski areál Hartman), pojedeme. O tom, do kterého areálu se pojede, Vás budeme informovat po zahájení kurzu.

Taktéž informace k řešení neúčasti z důvodu nemoci a využití pojištění storna jsou součástí informativního mailu. Děkujeme za pochopení.

Těšíme se na všechny lyžařky a lyžaře!

Kolektiv INSTRUKTORŮ SNOWBEAR, tel.: 721 820 921

 

Bookmark the permalink.